Overslaan en naar de inhoud gaan

GroenLinks Veendam wil groen Veendam

Door op donderdag, 27 januari, 2022 - 09:25

groenlinks-02.jpg

Guerilla Gardening  

Een groen Veendam, dat is wat GroenLinks Veendam  graag wil. En daarom geeft GroenLinks op dinsdag 8 februari een lezing en workshop over Guerilla Gardening. Guerilla Gardening betekent groen scheppen door burgers waar dat nodig of gewenst is, op braakliggende stukken grond, onder stadsbomen, bij parkeerplaatsen, langs huismuren. Groen voor een bloeiende stad voor mens en dier. 

Gerie Ebeltjes, lijsttrekker van GroenLinks Veendam, neemt jullie mee in de achtergronden, mogelijkheden en vele varianten van Guerilla Gardening. In een brainstormsessie gaan we nadenken wat we in onze eigen omgeving zelf zouden kunnen doen. En natuurlijk hoe we zogeheten zaadbommen kunnen maken. Daarmee gaan we dan ook praktisch aan de slag. 

De avond begint om 19:30 uur en duurt tot 22:00 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden en koffie en thee is inbegrepen. 

Je bent op 8 februari van harte welkom in het Jacob Bruggema Centrum, Jakob Bruggemalaan 118, 9641 EZ Veendam. 

Ook zal er op 24 februari een lezing over het verduurzamen van de woning plaatsvinden en op 8 maart een lezing over Tiny Houses. 

Om rekening te kunnen houden met het aantal plaatsen stellen we het op prijs wanneer je je van te voren aanmeldt. Dit kan door een e-mail te sturen naar veendam@groenlinks.nl