Nieuws

Die Deutsche Schlagerstunde op de
kabelkrant van VeendamWhatsApp Image 2022-01-16 at 10.10.07.jpeg

Vanaf donderdag 20 januari is de 3de editie van Die Deutsche Schlagerstunde om 19:00 uur te zien op de kabelkrant van Veendam [ SKV996 ] gedurende komende 10 weken. 

De huidige coronaregels laten niet toe dat er koopavondconcerten kunnen worden gehouden op donderdagavond in Theater vanBeresteyn Veendam. Via deze weg hopen wij de vaste bezoekers van de koopavondconcerten tegemoet te komen, alsmede de liefhebbers van Duitstalige muziek. De uitzendingen van Die Deutsche Schlagerstunde zijn ontstaan toen door corona in 2020 de koopavondenconcerten niet meer mogelijk waren. 

De presentatie van deze 3de editie wordt verzorgd door de Duitse zanger Rüdiger Schima. 

Die Deutsche Schlagerstunde is samengesteld door Anneke Uildriks (NL), Willem van der Werf (NL),  Karl-Heinz Xhonneux (DE) en Uli Engels (DE).

Herhaling
De herhaling van Die Deutsche Schlagerstunde is op donderdagavond om 21:00 uur, en de daaropvolgende dinsdag om 14:00 uur, 19:00 uur en 21:00 uur.

Geen SKV aansluiting 
Mocht u geen aansluiting hebben bij de SKV dan kunt u altijd kijken via de website van Parkstadveendam.nl of de App downloaden van Parkstadveendam.nl.