Sport

SV Veendam Atletiek succesvol in Drouwenerzand Cross



2.jpg

Tijdens de Drouwenerzand Cross op zaterdag 18 december in Gasselte, heeft SVVA lid Mark Grimmius de eerste plaats behaald op de lange afstand (8,3 km) bij de heren 50+ in een eindtijd van 33:12. Annewil Schreuder finishte twee minuten later en behaalde de tweede plaats bij de dames. Bij de dames 50+ eindigde Enge Zeuner op een 3de plaats.

Binnen de maatregelen
De hardloopcross vond nog net, op de valreep plaats, voor het ingaan van de lock down. Bij dit evenement, gehouden in Gasselte, konden de deelnemers kiezen tussen de afstanden 5 km of 8.3 km en mochten er vanwege de Coronamaatregelen maximaal 200 hardlopers inschrijven. De startnummers waren in no-time uitverkocht, maar gelukkig slaagden er toch nog tien leden van de vereniging in om een startnummer te bemachtigen voor de lange afstand.

1.jpg

Eindtijden leden SV Veendam Atletiek

Mark Grimmius        
Annewil Schreuder    
Enge Zeuner            
Abel Korte            
Marc Smidt            
Marieke Kanon        
Esther Wiechertjes    
Gonda Brinker        
Lilian Hulzebos        
Henk Brinker        
  33:12
35:10
45:30
45:35
46:28
50:26
51:08
51:18
51:27
52:00

3.jpg

Meetrainen met SV Veendam Atletiek?
SV Veendam Atletiek is een gezellige en sportieve atletiekvereniging voor iedereen. Jong en oud kan meetrainen op eigen niveau. Wil je starten met hardlopen, je persoonlijke records verbeteren en/of je looptechniek verbeteren? Dan ben je bij SV Veendam Atletiek aan het juiste adres! Helaas zijn er op dit moment geen clubtrainingen, maar zodra de coronamaatregelen het weer toelaten ben je van harte welkom. Stuur voor een gratis kennismakingstraining een mailtje naar secretarissvveendamatletiek@gmail.com.