Nieuws

Concert van Veendam
Stuur je favoriete nummer opDec-18-Concert-van-Veendam-e1638458532473-1296x540.jpg

Een ONLINE kerstshow met twee zangers, één zangeres en een trio. Pieter van der Zweep, Wibrand Brontsema, Daphne van Ditshuizen en De Brunettes maken van jouw liedje iets heel speciaals.

Het Concert van Veendam was vorig jaar zonder meer een groot succes te noemen. Deze sfeervolle avond volop verrassingen was live te volgen via SKV en Parkstadveendam.nl. In deze tweede editie staat vooral de Kerstgedachte centraal. Een kerstshow met twee zangers, één zangeres en een trio. Pieter van der Zweep, Wibrand Brontsema, Daphne van Ditshuizen en De Brunettes maken van jouw liedje iets heel speciaals.

Zijn er liedjes die voor jou een speciale betekenis hebben? Heb je een bijzondere herinnering aan een liedje, of gewoon een liedje waar je rond de Kerstdagen vrolijk van wordt? Stuur dan je favoriete nummer naar vanBeresteyn@veendam.nl en wie weet komt jouw liedje op deze speciale kerstavond, tijdens het Concert van Veendam, voorbij.

En deze kerststerren gaan de liedjes voor u zingen:

Pieter van der Zweep
Pieter was in 2017 te zien in ‘’The Voice Of Holland’’. Tijdens zijn ‘’Blind audition’’ zong hij ‘’De Waarheid’’ van Marco Borsato. Coaches Waylon & Ali B. draaiden hun stoel. Pieter koos voor Ali B. En hoewel dit avontuur eindigde tijdens ’’The Knockouts’’, heeft hij de afgelopen jaren niet stilgezeten.

Daphne van Ditshuizen
Daphne van Ditshuizen uit Havelte studeert aan de Herman Brood Academie en schrijft elektronische popliedjes met af en toe een donker randje. In 2019 deed Daphne mee aan The Voice of Holland, waar ze de finale haalt onder begeleiding van Ali B. In 2021 wordt Daphne genomineerd voor ‘’Best Talent’’ door Pop Gala Noord.

Wibrand Brontsema
Groninger Wibrand Brontsema schopte het bij “The Voice” in team Anouk tot de show van 26 februari. Met het liedje van Tom Odell “Another Love” ging hij door naar de ‘’Blind Auditions’’ en met het nummer “Riptide” van Vance Joy won hij een battle. Rustige en intieme liedjes passen Wibrand goed, en soms begeleidt hij zichzelf op gitaar.

The Brunettes Komproe
De passie voor muziek begon voor zangtrio The Brunettes Komproe in Mussel waar ze in het kinderkoor The Happy Singers zongen van de plaatselijke, christelijke kerk.

Ze zijn bekend van diverse talentenjachten als Popstars (als groep), ‘’The Voice Of Holland’’ (Mireille) en recent, van het RTL-programma All Together Now. Hun hart ligt bij Soul en Mowtown, met af en toe een uitstapje naar jazz of rock ’n roll. Aretha Franklin, Whitney Houston, Elvis Presley en Sugar Lee Hooper, zijn daarbij hun inspiratiebronnen.