Sport

Verslag V&Z Veendam - week 42V&Z_Veendam.png

Deze week een volledig programma afgewerkt en geen team die afzegde.

In de hoofdklasse won medekoploper DWS/v.d. Kooi met 4-2 van Galacticos en op het eind van de wedstrijd liep het nog bijna uit de hand. SWO Veendam won met 6-3 van Sandra’s Hairstudio en Gervas Futsal – MF Shipping werd 3-5 en daar vielen vier gele kaarten en daar had ook een speler rood moeten, want de speler sloeg de bal mat zijn handen uit het doel en voorkwam daarmee een doelpunt, maar de scheids vond geel voldoende.

Osman Gazi won in de eerste klasse met 10-3 van Taxi Molijn voor Osman Gazi scoorde Gall er vier. Osman Gazi staat er goed voor in deze klasse. Dijk Administratie won met 9-5 van Veen Auto’s door onder meer vier goals van N. Schoenmaker. Pantalon du Sud – Sportplein werd 0-8 en daar scoorde Ottema er vijf in. Bert Ritsema Futsal – Prins Elekrto werd 6-1 en met drie goals was hier Keereweer dan man van de wedstrijd.

Dofine is door een 8-5 overwinning koploper in de tweede klasse en van Zwol had er zin in en scoorde er 4 van de acht. Claj Consultancy – Gadero werd 0-4 en Fc Sensa – Voetzorg van Maanen werd 2-3 en G. Mulder scoorde een eigen doelpunt, maar maakte dit weer goed door ook twee keer te scoren bij de tegenstander.

Feiken CV verspeelde in de derde klasse twee dure punten tegen laagvlieger v/dlaan.nl, uitslag 2-2 en daar profiteerde MOG ICT van door van Hello Kitty Warriors met 11-6 te winnen en Hut scoorde daar vier van en van Zwol maakt vijf van de zes voor Hello Kitty Warriors waar ook een speler rood kreeg voor het beledigen van de scheids. Vastgoed Schilder – Van Der Laan Verzekeringen werd 0-5 en Salon la Granja – 19 Mei werd 5-6.

In de vierde klasse is het best wel spannend en daar waren de volgende uitslagen. WI Winschoten – Fc. Flamingo 4-6, Fc. Titanium – Adviesunie Lokken werd 1-2 en Drenth Installatie Techniek won voor het eerst dit seizoen in een wedstrijd waar het nog bijna mis ging. Drenth kwam met 5-1voor tegen Koopjesdrogisterij  door onder meer vier goals van Brederveld, maar liet zich nog bijna verrassen, want de eindstand werd 5-4.