Sport

Verslag V en Z - week 41V&Z_Veendam.png

Het was een week met veel doelpunten en ook een paar hele mooie. V&Z 1 won met 10-6 van Gieten 3 en dit was ook wel verdiend, want Gieten had weinig in te brengen. V&Z begon goed aan de wedstrijd en scoorde vrij snel en bij 5-1 liet het team de teugels wat los en kwam gieten terug naar 5-4, maar in de tweede helft zette V&Z weer aan en was de wedstrijd snel gespeeld.

In de hoofdklasse werd een wedstrijd gespeeld en had H. v/d. Veen geen kind aan JS-Viro. Uitslag 0-10.  Taxi Molijn – Sportplein werd in de eerste klasse 1-7 en Bert Ritsema Futsal won met 8-4 van Smit Facility.

In de tweede klasse speelde Euro Mail twee keer en won beide wedstrijden. Maandag werd er met 3-5 gewonnen van By Kielman en vrijdag moet Voetzorg van Maanen het onder spit delven. Het werd 7-1 voor Euro Mail en daar scoorde H. Kroese er vijf van. Gadero verloor van Stuk.

M. Stevens met 4-8 en in de derde klasse verloor vdlaan.nl met 6-8 van MOG ICT en De Vastgoed Schilder- Salon la Granja werd 1-9 en daar maakt Van der Veen de enige goal van De Vastgoed Schilder, maar dat was tevens ook de mooiste goal.Van der Laan Verzekeringen- H.S.J.L. 21werd 11-1. 19 Mei verloor met 1-3 van Feiken CV.

Koploper Avebe won in de vierde klasse met 3-4 van Fc. Titanium en Adviesunie Lokken – Faber & Faber werd 2-5 en W I Winschoten won met 8-0 van GHV/Vastgoed dat twee spelers niet zag opkomen dagen zonder af te zeggen.

Denk eraan dat men de wedstrijdformulieren goed invult, want deze worden niet meer gewijzigd.

Op 8 november is de algemene ledenvergadering in de Wildervanckhal en begint om 19:30 uur.