Sport

Nedmag nog 3 jaar hoofdsponsor Veendam 1894 VeendamVeendam 1894 (2).JPG

Door Peter Panneman

Veendam 1894 is er in geslaagd hoofdsponsor Nedmag langer aan zich te binden. Het Veendammer bedrijf heeft het sponsorcontract verlengd en zal zich voor nog 3 seizoenen verbinden aan de voetbalclub uit de Parkstad. In Nedmag heeft Veendam 1894 een hoofdsponsor die het maatschappelijk belang hoog in het vaandel heeft staan.

Het Veendammer bedrijf, dat zich toelegt op de winning van magnesiumzout, is trots op de eigen regio en draagt graag bij aan de leefbaarheid in de breedste zin van het woord. Mensen samenbrengen en verbinden is daarbij het uitgangspunt. “Sport verbindt en brengt mensen samen, daarnaast is sporten natuurlijk goed voor de gezondheid. Deze factoren sluiten goed aan bij wat wij als bedrijf belangrijk vinden”, zegt Bert Jan Buring namens Nedmag.

Veendam 1894 (1).JPG

Het hoofdsponsorschap van Veendam 1894 sluit in dat opzicht perfect aan bij deze filosofie. Veendam 1894 is een vereniging voor jong en oud, man en vrouw en vervult als club van bijna 700 leden een belangrijke rol in de regio Veendam.

Zondagmiddag werd de nieuwe verbintenis tussen Nedmag en Veendam 1894 officieel beklonken. Voorafgaand aan de thuiswedstrijd van het eerste zondagelfal tegen ASVB, werd op het sportpark aan de Langeleegte het sponsorcontract ondertekend door de partijen. Daarna ging het 1e en 2e zondagelftal, volledig in het nieuw gestoken door Nedmag, de nieuwe kleding presenteren.