Sport

Zaalvoetbal V&Z - week 36Ook deze week werd er gespeeld om de Danny Bats Bokaal en de uitslagen zijn te vinden op onze site.

Er werden in de eerste klasse twee competitie wedstrijden gespeeld en daar verloor Taxi Molijn met 3-12 van Bert Ritsema die de kansen wel benutte en Taxi Molijn deze vaak liet liggen. Voor Bert Ritsema scoorde Sadi vier keer en De Jonge drie keer en Keereweer en Tieks elk twee en Slagter een. De wedstrijd tussen Osman Gazi en Dijk Administratie was een spannende strijd wat gelijk op ging en er werd behoorlijk hard gespeeld met veel overtreding en Osman Gazi kwam met 1-0 voor en hield dat lang vast, maar toch wist de tegenstander gelijk te maken en zes minuten voor tijd scoorde Osman de 2-1.

Zoals men weet zijn er een paar wijzigingen van de spelregels ingegaan dit seizoen en de scheidsrechters zullen de komende wedstrijd niet meer waarschuwen, maar gelijk maatregelen nemen. Elke speler moet scheenbeschermers dragen en alle sieraden moeten af en anders mag desbetreffende speler niet deelnemen aan de wedstrijd. Dus denk eraan.

Tevens zijn we wederom opzoek naar scheidsrechters, want ondanks een aantal nieuwe zijn we nog niet goed voorzien en als dit zo blijft zal de thuis spelende team zelf voor een scheidsrechter moeten zorgen in sommige gevallen en anders gaat de wedstrijd met 5-0 verloren. We doen ons best om alle wedstrijden te bezetten, maar soms is het heel moeilijk.

Verder wenst het bestuur iedereen weer een sportief seizoen.