Overslaan en naar de inhoud gaan

Maandelijkse Sportactiviteit voor 55+ “Dynamic Tennis”

Door op zaterdag, 19 juni, 2021 - 08:00

Thaddeus Moore sport-3068038_1920.jpg
Fotograaf Thaddeus Moore

Op maandag 28 juni 2021 organiseert Veendam Beweegt van de gemeente Veendam de maandelijkse activiteit voor 55-plussers. Er worden op deze dag twee workshops dynamic tennis aangeboden. Meedoen kan individueel of in duo’s.

Dynamic tennis
Dynamic tennis wordt in de zaal gespeeld binnen de lijnen van een badmintonveld. Voor deze sport wordt een speciaal racket gebruikt met een extreem laag gewicht van 170 gram. Ook de foambal is lichtgewicht van 15 gram. Dit geeft elke speler de mogelijkheid snel, behendig en met veel effect te spelen. Dankzij deze materialen kost het nagenoeg geen kracht om de bal te spelen.

Aanmelden
De workshops worden op maandag 28 juni aangeboden in de Sorghvliethal te Jan Salwaplein 1 Veendam van 09.30 tot 10.30 uur van 11.00 tot 12.00 uur. Aanmelden is verplicht en kan via: veendambeweegt@veendam.nl Geef bij het aanmelden aan welk tijdstip uw voorkeur heeft, geef ook aan als beide tijdstippen schikken.

Veendam Beweegt!
Veendam beweegt is het platform van de gemeente Veendam waarop een overzicht staat met alle sport- en beweegactiviteiten die georganiseerd worden in de gemeente. Deze website is de verzamelplaats voor alles wat met sport en bewegen te maken heeft. Het platform bevat informatie voor inwoners, sportverenigingen en scholen. Ook alle sportaanbieders en het laatste sportnieuws uit de gemeente staan op het platform vermeld. Blijf op de hoogte van alle sportieve activiteiten via: www.veendambeweegt.nl