Nieuws, Summerfun

Deze zomer Met Summerfun Op Wereldreis



Met Summerfun op wereldreis.jpg

Deze zomervakantie gaat Summerfun met de kinderen op wereldreis. Iedere maandagochtend stappen we in het vliegtuig van Summerfun Airlines en reizen we kriskras de wereld over. We bezoeken per week een aantal landen en bij elk land maken de kinderen een mooie herinnering door een knutsel te maken. Zo gaan we o.a. naar Frankrijk, Ecuador, Denemarken en China.

In de laatste week van de zomervakantie stappen we niet in het vliegtuig, maar kopen we een Railrunner en reizen we met de trein kriskras door Nederland.

“Nu mogen we wel weer activiteiten organiseren, maar dit wisten we in januari natuurlijk nog niet. En toen ontstond het idee voor deze wereldreis met knutselpakketten om thuis te maken. En dat gaat daarom ook gewoon door. In het pakket zitten leuke knutselopdrachten, een werkbeschrijving en natuurlijk alle materialen. Dankzij de sponsors Nedmag en Stichting Kabelnet Veendam kunnen wij ook deze zomer de pakketten weer gratis aanbieden. En of we daarnaast nog iets fysieks organiseren bekijken we de komende tijd”, zo laat Summerfun weten.

Vanaf maandagmiddag 5 juli komt er wekelijks een nieuwe poster online op de facebookpagina Summerfun Veendam en dan mag er worden opgegeven. Zo hoeven de kinderen niet iedere week mee op reis. Want misschien gaan ze zelf nog uit logeren of op vakantie. Daarom is het per week opgeven. En vol = vol.

Met Summerfun op wereldreis is voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. De ervaring leert dat de wat jongere kinderen met hulp van een ouder onze knutselwerkjes prima kunnen maken.