Nieuws

D66 Veendam organiseert open fractievergadering



2021-06-14 PERSBERICHT LOGO.png

Op 16 maart 2022 worden de gemeenteraadsverkiezingen gehouden. De leden van D66 Veendam hebben Hanneke Schoenmaker-Tiems gekozen als lijsttrekker. Sinds 8 juni 2021 is de kandidaatstelling geopend voor de overige kandidaten die op de lijst willen voor de gemeenteraad. De deadline voor kandidaatstelling is 9 juli aanstaande.

Voor iedereen die geïnteresseerd is in het raadslidmaatschap of overweegt om op een andere manier actief te worden bij D66 Veendam organiseert D66 op 24 juni om 20:00 uur op het gemeentehuis een open fractievergadering. Vind je het interessant om eens een fractievergadering bij te wonen of wil je nader kennismaken met de afdeling dan ben je van harte welkom!

Op de agenda staan onder andere de algemene beschouwingen. Alle vragen over het raadslidmaatschap en de andere mogelijkheden om actief te worden mogen uiteraard gesteld worden. Het maakt niet of je al lid bent van D66 of nog niet.

Je kunt je opgeven via info@d66veendam.nl. Om de coronamaatregelen na te kunnen leven is opgave verplicht. Heb je vragen? Laat ons dat dan ook vooral weten!

Meer informatie over de procedure voor de kandidaatstelling voor de lijst voor de gemeenteraad vind je op veendam.d66.nl