Nieuws

Energie boost voor Voedselbank VeendamPersfoto Voedselbank - Sportcafe Sportplein 07.06.21 (01).jpg

Met een bus vol sportdranken kwamen vader en zoon van Loenen vanochtend (maandag) een bezoek brengen aan de Voedselbank in Veendam. Méér dan 400 flesjes AA-Drink werden overhandigd om te verdelen onder de gebruikers van de Voedselbank in Veendam. Met een mooie zomer in het vooruitzicht in combinatie laatste versoepelingen, zijn de meeste sporten weer toegestaan. En daarbij mag volgens van Loenen een ijskoud sportdrankje zeker niet ontbreken!

Helaas moeten ze zelf nog even geduld hebben. Inmiddels zitten ze al méér dan 12 jaar met hun sportcafé gevestigd in het Indoorcentrum in Veendam. Vanwege het feit dat Sportcafé Sportplein haar deuren pas na de zomervakantie weer opent, heeft men besloten om de gehele voorraad sportdranken aan de Voedselbank te doneren. Als ondernemer zijnde probeer je een negatieve gebeurtenis om te zetten in iets positiefs. In dit geval de gehele voorraad sportdranken waar wij na de zomer niks meer mee kunnen, maar waar we nu een hoop andere mensen een plezier mee kunnen doen.

Het Sportcafé gelegen in de indoor-sportlocatie is gedurende de coronapandemie volledig gesloten geweest. Vlak na de zomervakantie zullen ze daar de draad weer oppakken om de sporters te voorzien van een “natje en een droogje”.