Nieuws

Maandelijkse sportieve activiteit
“wandeling met foto opdracht door Wildervank”



FotoRieth-camera-1138748_1920.jpg
Fotograaf FotoRieth

In de maand juni heeft Veendam Beweegt van de gemeente Veendam een wandeling met foto opdracht door Wildervank uitgezet. De route van ongeveer 3 kilometer start en eindigt bij sportpark Wildervank. Na het aanmelden wordt de route en opdracht per mail aan u verzonden. U kunt deze individueel of in duo’s lopen wanneer u dat zelf wilt.

Wandeling met foto opdracht door Wildervank
Ontdek waar de foto’s gemaakt zijn en maak een leuke actiefoto. Tijdens de wandeling kunt u ervoor kiezen om over verharde of onverharde wegen te lopen. Na 30 juni zal één van de deelnemers een leuk prijsje ontvangen.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via veendambeweegt@veendam.nl. Na het aanmelden ontvangt u per mail de route en opdracht. U kunt zelf bepalen wanneer u de wandeling gaat maken.

Veendam Beweegt!
Veendam beweegt is het platform van de gemeente Veendam waarop een overzicht staat met alle sport- en beweegactiviteiten die georganiseerd worden in de gemeente. Deze website is de verzamelplaats voor alles wat met sport en bewegen te maken heeft. Het platform bevat informatie voor inwoners, sportverenigingen en scholen. Ook alle sportaanbieders en het laatste sportnieuws uit de gemeente staan op het platform vermeld. Blijf op de hoogte van alle sportieve activiteiten via: www.veendambeweegt.nl