Nieuws

Extra maandelijkse sportieve activiteit 
“Footgolf Borgerswold” voor 55-plussers



golf-83869_1920.jpg
Fotograaf Stefan Waldvogel

Om in beweging te blijven tijdens de lockdown wordt er in maart een extra sportieve activiteit georganiseerd voor senioren. Op vrijdag 19 maart 2021 wordt er Footgolf gespeeld in Borgerswold. Footgolf is een combinatie van wandelen, voetbal en golf. Tijdens de wandeling van ongeveer 2 kilometer worden verschillende opdrachten gedaan met een voetbal. Allemaal laagdrempelig zodat iedereen mee kan doen, met of zonder voetbal ervaring.

Aanmelden Footgolf
De sportieve activiteit start 's ochtends tussen 9:30 uur en 11:00 uur en de startlocatie is het ballonveld in Borgerswold. In verband met de corona richtlijnen wordt er niet gezamenlijk gestart en is aanmelden noodzakelijk. Na het aanmelden wordt in overleg een starttijd afgesproken. Deelnemen kan in duo's, maar het is ook mogelijk om alleen aan de activiteit deel te nemen. Opgeven kan telefonisch via: 06 8685 6864 of per mail: veendambeweegt@veendam.nl. Deelname aan de activiteit kost € 2,- per persoon. Alle deelnemers krijgen na afloop een drankje en kleine versnapering aangeboden voor onderweg naar huis.

Maandelijkse activiteit april
Op vrijdag 2 april 2021 is de maandelijkse activiteit voor 55-plussers, een wandeltocht vol hersenkrakers. Tijdens de wandeling van ongeveer 4 kilometer komen de deelnemers verschillende hersenkrakers tegen. Aan de deelnemers de taak om de hersenkrakers op te lossen. Aanmelden voor de activiteit van april kan nu al, telefonisch via: 06 8685 6864 of per mail: veendambeweegt@veendam.nl.

Veendam Beweegt!
Veendam beweegt is het platform van de gemeente Veendam waarop een overzicht staat met alle sport- en beweegactiviteiten die georganiseerd worden in de gemeente. Deze website is de verzamelplaats voor alles wat met sport en bewegen te maken heeft. Het platform bevat informatie voor inwoners, sportverenigingen en scholen. Ook alle sportaanbieders en het laatste sportnieuws uit de gemeente staan op het platform vermeld.  Blijf op de hoogte van alle sportieve activiteiten via: www.veendambeweegt.nl