Nieuws

De Vrienden van Sportplein komt terug
en wel op zaterdag 19 maart 2022



De vrienden van sportplein poster 2022 liggend.jpg

Het is door de huidige overheidsmaatregelen op 20 maart helaas nog niet mogelijk om het muziekfestival De Vrienden van Sportplein te organiseren zoals we destijds voor ogen hadden. Het goede nieuws is dat we een nieuwe datum hebben, namelijk 19 maart 2022 – Sorghvliethal Veendam.

Nieuwe datum 
Het heeft even morgen duren… maar op zaterdag 19 maart 2022 is het dan eindelijk zo ver! Door de  aanhoudende coronapandemie waren wij tot twee maal toe genoodzaakt het muziekfestival De Vrienden van Sportplein te verplaatsen. Inmiddels gloort er licht aan het einde van de lange tunnel, des te meer reden voor een feestje!!

Ten tijde van de coronapandemie hebben wij als organisatie zeker niet stil gezeten. Achter de schermen zijn we continu alert geweest ten aanzien van eventuele versoepelingen en opties voor een nieuwe datum. Evenals het omboeken van alle artiesten waarvoor men destijds een kaartje heeft weten te bemachtigen. Onze wens als organisatie was om de gehele line-up naar een nieuwe datum te verplaatsen. Iets wat om z’n zachtst gezegd een uitdaging is, daar waren gezien de verplaatsing van vorig jaar al mee bekend.

Zelfde line-up, zelfde kaartjes
We hebben goed nieuws voor alle muziekliefhebber in het bezit van een kaartje voor De Vrienden van Sportplein. Het is ons in samenwerking met ons boekingsbureau en de artiesten gelukt om de gehele line-up bestaande uit Xander de Buisonjé, Samantha Steenwijk, de band This Is Beethoven en DJ Peter Mans te verplaatsen naar 19 maart 2022.

Heb jij voor het muziekfestival dat aanvankelijk op 21 maart 2020 plaats zou vinden één of enkele tickets aangeschaft? Alle tickets blijven geldig voor de nieuwe datum, bewaar uw kaarten dus goed! Ben je in het bezit van een E-ticket? Via www.vanplan.nl kun je jouw tickets rechtstreeks downloaden. Omcirkel de datum 19 maart 2022 alvast groots in je agenda en zorg dat je van de partij bent!

De laatste 500 tickets!!
Ook voor de mensen die nog niet in het bezit zijn van een kaartje is er goed nieuws. Er zijn namelijk nog slechts 500 kaarten beschikbaar voor De Vrienden van Sportplein. Binnenkort zullen deze tickets online via www.vanplan.nl in de verkoop gaan. Wees er op tijd bij, want OP=OP!
Voor dit evenement geldt een minimum leeftijd van 18 jaar.