Nieuws

Veendam in coronatijd - Deel 4



Juwelier Peter Bakker.jpg

Door Peter Panneman

De ondernemers in Veendam heten ieder welkom middels spandoeken in het centrum inclusief tekst; `Fijn dat je er bent` en ook op hun facebookpagina is een flyer gepost dat je ook op de koopavond tot 20.00 uur welkom bent. En steun de horeca, dit allemaal met inachtneming van de coronaregels. Maar hoe gaat het in deze periode met de Veendammer ondernemers ? De komende periode laten we de ondernemer aan het woord. Wij vroegen het aan…

Juwelier Peter Bakker aan het Beneden Oosterdiep, weet dat iedereen last van de corona, ik merk dat klanten bepaalde aankopen uitstellen en gewoon thuisblijven. Voor reparaties komt men dan nog wel langs maar ik merk het ook aldus Peter Bakker die ook op de koopavond gesloten is.

Op-Op Esther Abrahams.jpg

Esther Abrahams, zelfstandig ondernemer van de Op=Op vestiging aan de Winkler Passage vindt het lastig om een ritme te creëren, doordat de regelgeving rond corona nogal wijzigt. Maar het zijn uiteraard onzeker tijden, waarbij we de hoop uitspreken dat we met onze semi-drogisterij open mogen blijven. Ondanks dat er minder mensen in het centrum lopen, weet de consument ons goed te vinden, waarbij de besteding ook goed is. Wat de koopavond tot 20.00 uur betreft ja we blijven open voor de consument, die het winkelen in Veendam als een beleving moet ervaren.