Sport

Verslag V&Z Veendam - week 38



V&Z_Veendam.png

Van het bestuur
Als eerste wil het bestuur de teams en toeschouwers erop wijzen dat we nog steeds de coronaregels moeten handhaven en willen dan de teams ook graag hun verantwoordelijkheid nemen in deze en als de toeschouwers zich er niet aanhouden zal het bestuur geen toeschouwers meer toelaten in de hallen. Dus afstand houden in de hallen, maar ook in Sportplein.
Helaas is de kantine in de Wildervanckhal niet open en zullen we het daar zonder moeten doen en we proberen zoveel mogelijk de wedstrijden te gaan spelen in het Indoorcentrum.

KNVB competitie
In de competitie van de KNVB heeft V&Z/Topbrands en V&Z/Jos Beerens beide hun wedstrijd gewonnen. Topbrands won met 8-1 van Futsal Winsum en Jos Beerens won met 6-4 Asser Boys.

Bekercompetitie
In de bekercompetitie werd een wedstrijd gespeeld tussen MF Shipping en H.v/d. Veen VOF en dit was een spannende strijd met goed voetbal. H. v/d. Veen VOF dacht de wedstrijd gewonnen te hebben bij een tussenstand van 3-6, maar het werd uiteindelijk nog 8-8 en door de strafschoppen beter te nemen werd MF Shipping toch nog de winnaar.

Hoofdklasse
In de hoofdklasse won DWS/drukkerij v/d. Kooi met 5-2 van Gervas Futsal en Ter Veer scoorde er drie van de vijf. JS-Viro Galacticos werd 3-5 en Casiran scoorde er vier voor Galacticos. Draaijer Schilders – SWO Veendam speelden met 1-1 gelijk en beide teams speelden zeer mooi en sportief zaalvoetbal.

Eerste klasse
In de eerste klasse werd Bert Ritsema Futsal – Sportplein 7-2 door onder meer vier goals van Slagter. Smit Facilty – Osman Gazi werd 6-4 en daar lag doelman Dijkhuis vaak van Smit vaak in de weg door zeer goed te keepen.

Tweede klasse
Essity – Stukadoorsbedrijf M. Stevens werd 5-2 in de tweede klasse en Sidin scoorde er drie voor Essity. Clias/v.d. Laan Verzekeringen – Clai Consultancy werd 1-8.

Derde klasse
n de derde klasse werd vdlaan.nl tegen v/d Laan Verzekeringen 1-3 en Beks scoorde alle drie de treffers. Veendam Fanatics – MOG ICT werd 1-6 Hut scoorde daarvan vier doelpunten. In een spannende wedstrijd tussen Fc. Sensa en Feiken CV gebeurde veel en werd er ook nog gescoord, uitslag 3-4 en de doelman van Fc. Sensa kreeg twee keer geel en dus rood en is voor de volgende wedstrijd geschorst.

Vierde klasse
In de vierde klasse won Drenth Installatie Techniek dat goed speelde met 5-1 van Woninginrichting Winschoten en daar ging doelman Bieze niet bij elk doelpunt vrij uit. De Kandelaar had geen kind aan Fc. Flamingo’s waar veel spelers voor zich zelf spelen i.p.v. samen te spelen. De uitslag werd 8-3 en Wieringa scoorde daarvan vier. GHV/Vastgoed Partner verloor met 3-6 van Fc. Koopjesdrogist.