Nieuws

Jamsessie acoustic 1.0 in Grand Café Java



DSCF4493.JPG

Op een iets aangepaste wijze, maar dat gaat de pret niet drukken, zal zondag 27 september weer een Jamsessie zijn in Grand Café Java. Maar wees er snel bij, want vol is vol.

Het wordt een semi-akoestische versie deze keer, dus iets minder uitbundig dan gewend, maar natuurlijk niet minder leuk. Het enige dat feitelijk anders zal zijn is dat er deze keer geen dansvloer is. Voor de rest mag u lekker ongestoord aan uw tafel genieten van de goede muziek onder het genot van een hapje en een drankje. Of natuurlijk zelf meespelen. Wel even van tevoren aangeven bij de organisatie, want er staan al een aantal muzikanten op de speellijst. Er zijn versterkers, een gitaar, een drumstel en microfoons standaard aanwezig, wel een eigen (bas)gitaar meenemen.

Aangezien er maar plek is voor 40 mensen, kunt u zich aanmelden via messenger van de  facebookpagina Jamsessie acoustic 1.0 van TNV Music.  En stel u voelt zich toch niet zo lekker, sla deze keer dan over en geef dit dan door zodat de organisatie uw stoel aan een ander kan geven. Op die manier kunnen we er samen voor zorgen dat er een vervolg kan zijn.

De sessie is van 14.00 -19.00 uur,
Grand Café Java bevindt zich aan het Prins Hendrikplein.

Entree is gratis.