Nieuws

Bijzondere foto expositie in vanBeresteyn



September expo Expo Margriet02.jpg

Met ingang van september is in de expositieruimte van Theater vanBeresteyn een mooie foto expositie te zien van Fotoclub Beyond Basics uit Veendam. U bent van harte welkom om te komen kijken. De exporuimte is geopend tijden openingstijden van vanBeresteyn.

De leden van Fotoclub Beyond Basics exposeren met diverse foto’s. In iedere foto is één of meerdere kleuren zwart, wit en rood (bedrijfskleuren van Theater vanBeresteyn) terug te vinden. De expositie duurt tot en met 23 oktober 2020. U bent dagelijks tot 17:00 uur en tijdens avondopenstellingen van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Laat u verrassen door de verschillende wijzen waarop de leden invulling hebben gegeven aan het thema.

Fotoclub Beyond Basics
De in augustus 2018 opgerichte fotoclub bestaat momenteel uit tien leden, afkomstig uit Veendam en omgeving. De interesse van de leden omvat een heel scala van fotografie, zoals landschapsfotografie, natuurfotografie en studiofotografie. Samen proberen zij de uitdaging te zoeken en te leren van elkaar. Heeft u belangstelling en u wilt ook meer leren op het gebied van fotografie, neem dan gerust contact op. Meer informatie vindt u op www.beyondbasics.nl.

Datum: 1 september tot en met 23 oktober 2020
Tijd: geopend tijdens openingstijden vanBeresteyn

Reserveren via www.vanberesteyn.nl, 0598-634566  of bij de theaterkassa,
geopend van  ma – vr van 10.00 – 16.00 uur.

vanBeresteyn / Museumplein 5a  / 9640 AD Veendam /  www.vanberesteyn.nl