Nieuws, Bogdike

Bogdike verplaatst Bog & Roll drive-in bios op naar evenemententerrein Borgerswold



flyer Bog en Roll drive-in-2.jpg

De drive-in openluchtbioscoop die op 18 en 19 september zou plaatsvinden op het terrein van Borgerswold Experience wordt verplaatst naar het evenemententerrein in Borgerswold. Door de grote belangstelling en het flinke aantal aangemelde Amerikaanse auto’s en andere oldtimers voor de film van zaterdagavond is de locatie op de Bergweg te krap gebleken. Het evenement wordt daarom verplaatst naar het grotere evenemententerrein in Borgerswold.
Dit geldt voor de vrijdag- en zaterdagavond.

De Bog & Roll drive-in is een alternatief voor het Bog & Roll evenement dat de stichting Bogdike jaarlijks organiseert op het Museumplein en dat wegens de omstandigheden rondom Corona deze zomer niet kan plaatsvinden. De film die zowel op vrijdag- als zaterdagavond wordt gedraaid is ‘Cadillac Records’ en zit boordevol muziek. De musicalfilm is een prachtig tijdsbeeld van het leven rondom de studio Chess Records waar artiesten als Muddy Waters, Chuck Berry en Howlin’ Wolf hun muziek opnamen. Beyoncé kroop voor haar rol in film in de huid van Etta James. Voorafgaand aan de film is de landelijk bekende DJ Blue Flamingo aanwezig met een muzikale inleiding.

Wat wel doorgang kan vinden is de oldtimer toerrit op zaterdagmiddag
19 september waarvoor een flink aantal oldtimers zich heeft aangemeld. Rond 13.00 uur verzamelen de auto’s op het Museumplein en onder muzikale omlijsting van DJ Blue Flamingo vertrekt de groep rond 14.30 uur.

Voor de openluchtfilm is de zaterdagavond uitverkocht, op vrijdagavond
18 september is nog ruimte. Aanvang inleiding: 19.30 uur, start film: 20.30 uur.

De entree bedraagt € 10,00 per kenteken. Reserveren kan via info@bogdike.nl.

Meer info: www.bogdike.nl