Sport

Nieuw zaalvoetbalseizoen V & Z start in september



V&Z_Veendam.png

Op 2 september 2020 start V & Z, als de coronamaatregelen het toelaten, weer met de competitie met op 4 september de bekerfinale. Om 19.00 uur de wedstrijd om de derde plaats, daarna zal om 20.00 uur Kids United een wedstrijd spelen en om 21.00 uur is dan de finale. De wedstrijd om de derde plaats gaat tussen Draaijer Schilders en SWO Veendam en de finale tussen MF Shipping en Adam & Partners.

“Op maandagavond gaan we niet meer spelen en we willen graag op de vrijdagavond ook de Wildervanckhal gaan gebruiken en dan geen twee wedstrijden meer, maar drie, maar dit speelt al jaren en elk jaar beloven ze van de afdeling Sport van de gemeente

Veendam dat het volgend seizoen kan, maar ook dit seozoen zullen we er maar twee kunnen spelen, omdat de handbalvereniging niet wil schuiven in hun trainingen en van de gemeente wordt er steeds gezegd dat competitie voor de trainingen gaan. We zijn nog in gesprek, maar veel hoop hebben we niet” aldus voorzitter Aeilt Hassing.

Komend seizoen zijn er drie nieuwe teams ingeschreven en dat zijn F.C. Voetbalvrienden, H. van der Veen VOF en Dofine. Tevens zijn er naamsveranderingen van teams. Statusbar is nu Salon La Granja, Slagerij K. Nieland is nu Pantalon de Sud, Adam & Partners is geworden Ritsema Verzekeringen, Amigo Ranch is nu weer Galacticos en Kleine Panda is nu MOG ICT. 

Tevens kan het bestuur jullie mededelen dat een wedstrijd verzetten heel moeilijk gaat worden door een vol programma, maar ruilen kan wel nog. Er is door twee personen nog informatie gevraagd om ook mee te doen in de competitie en dat zou wel erg goed uitkomen, want dan komt er meer ruimte. Dus als men alsnog wel wil spelen dan moeten de teams zich wel komende week aanmelden.

Dus op 2 september beginnen we met de eerste ronde van de beker en daarna pas de competitie en als er dan nog teams bijkomen kunnen we die alsnog toevoegen.

Het bestuur wenst een ieder een mooi en sportief seizoen.