Sport

Het begint weer bij Sportcafé Sportplein!



het begint weer 01-08-2020.png

Vanaf 1 augustus rolt sinds lange tijd de bal weer op de Nederlandse voetbalvelden! In tegenstelling tot andere landen is er in Nederland besloten om i.v.m. de aanhoudende coronaperikelen de competitie niet te hervatten. In aanloop naar het nieuwe Eredivisie seizoen is een oefenprogramma samengesteld. Tijdens het zogeheten ‘Eredivisie Comeback’ oefenprogramma zullen teams uit de Eredivisie en de Keukenkampioendivisie elkaar treffen ter voorbereiding op het seizoen 2020/2021.

Sinds lange tijd weer LIVE voetbal bij Sportplein
Uiteraard is een groot deel van deze wedstrijden LIVE te volgen bij Sportcafé Sportplein. Net als voor het coronatijdperk zullen we proberen zoveel mogelijk wedstrijden uit te zenden. In de weet dat een bezoekje aan het stadion van je favoriete club vandaag de dag niet meer vanzelfsprekend is. Is de verwachting dat het voetbal kijken met je vrienden in het café nog populairder zal worden. Niet alle wedstrijden uit de ‘Eredivisie Comeback’ oefencampagne worden uitgezonden door Fox Sports. Houdt dus onze Facebookpagina (Sportcafé Sportplein) in de gaten voor de openingstijden en bijbehorende wedstrijden!

Zaterdag 1 augustus om 16:30 geopend (reserveer een plekje)
Op de eerste speeldag van deze oefencampagne staan er direct een tweetal mooie affiches op het programma, namelijk FC Utrecht – AZ  (17.30 uur) en FC Groningen – Heracles Almelo (20.00 uur). Eén uur voor aanvang van de eerste wedstrijden zijn de deuren van Sportplein geopend!

Gezien het feit dat dit rond etenstijd is, hebben wij voor alle voetbalfanaten een Plate Saté op het menu. Ook bestaat de mogelijkheid om uitsluitend voetbal te komen kijken onder het genot van een drankje.

Het reserveren van tafeltje of een plekje aan de bar kan via info@sportpleinveendam.nl of 06-54330735.
Let op: Reserveren is verplicht!!