Nieuws, Summerfun

Summerfun niet alleen Buitengewoon Natuurlijk
maar ook buiten gewoon in trek



_MG_1119.jpg

Normaal bezoeken gemiddeld 20/25 kinderen de diverse zomeractiviteiten van Summerfun. Dat is ook het maximum op locatie.

“Dit jaar doen we de zomervakantie i.v.m. de coronamaatregelen anders. We hebben besloten om door te gaan met Summerfun Bij Je Thuis, het project die we in maart zijn gestart i.v.m. het uitbreken van Covid-10 en alle maatregelen om het virus in te dammen. De zomervakantie van 2020 staat daarom in het teken van Summerfun Bij Je Thuis #ZOMERVAKANTIE.  Wij gingen er van uit met gemiddeld 20/25 kinderen over de vloer en de ervaringen van de afgelopen maanden misschien tot 50 kinderen te komen. Maar wat schets de verbazing, wekelijks vragen 80 kinderen een themapakket aan. Het zou makkelijk kunnen oplopen tot 100 maar dat redden we niet. En blijft het bij 80, en dat is al flink aanpoten met inkopen, voorbereiden en inpakken. Maar geweldig dat ons project zo aanslaat. En dankzij een bijdrage van de NEDMAG en de gezamenlijke serviceclubs kunnen we dit jaar hierop flink inzetten. 

_MG_1128.jpg

Bij Buitengewoon Natuurlijk stond vorige week de natuur centraal. Tijdens het ophalen van het pakket was er voor ieder kind een schepnetje, helemaal passend bij het thema. En voor het gezin een ringwerpspel om buiten mee te spelen. En er wordt al 2 weken thuis flink geknutseld aan de keuken- of tuintafel. Het resultaat zien we via toegestuurde foto’s en wekelijks tijdens het inloopuurtje.”, zo laten Bart, Lea en Bijka van het team Summerfun weten.

Meer over Summerfun Bij Je Thuis #ZOMERVAKANTIE op de facebookpagina Summerfun Veendam

Fotoalbum: