Overslaan en naar de inhoud gaan

Yoga in de buitenlucht bij Waterskibaan Veendam

Door op woensdag, 8 juli, 2020 - 12:59

woman-happiness-sunrise-silhouette-40192.jpg

Vanaf maandag 13 juli is het mogelijk om iedere maandag- en donderdagochtend van 10.00 uur tot 11.00 uur mee te doen met een Hatha Yogales. De lessen worden gegeven op het overdekte terras van de waterskibaan, gelegen aan één van de prachtige vijvers van het Park Borgerswold in Veendam. Yoga docent Diane van den Heuvel laat je kennis maken met Hatha yoga, waar niets een verplichting is, waar geen perfect plaatje is, wel waar grenzen verkent en verlegd mogen worden, zowel fysiek als mentaal. Dat levert rust, balans, zelfvertrouwen en een goede gezondheid op.

Het beoefenen van yoga geeft je bovendien een goede houding, spierkracht, en flexibiliteit. De lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Waar: Watersportcentre, Bergweg 2, Veendam Wanneer: Iedere maandag en donderdag Tijdstip: 10.00 uur - 11.00 uur Start: maandag 13 juli Kosten: 10,00 per les Wil jij deze zomer lekker in de buitenlucht, met een prachtig uitzicht over het water meedoen met de yogalessen? Dat kan!

Meld je aan voor 1 of meerdere lessen via: info@masteryourbodyandmind.nl en betaal per les. Twijfel je en wil je graag wat meer informatie? Bel dan met Diane van den Heuvel 06- 55212396.