Overslaan en naar de inhoud gaan

De Groningse Kapper

Door op woensdag, 17 juni, 2020 - 10:15

Groningse kapper.JPG

Door Peter Panneman

De Groningse Kapper is een kapsalon welke aan huis is gevestigd aan de Galjootstraat 111 in de Veendammer wijk Sorghvliet. Het is een kleine professionele kapsalon voor dames, heren en kinderen. De naam De Groningse Kapper is ontstaan doordat de eigenaresse Annemiek Lever uit de stad Groningen komt en nu in de Veendam woont en een trotse Groningse is, dus was de naam snel geboren. Het is een kleine kapsalon met 2 stoelen waar je een prettig gevoel krijgt doordat er geen wachttijden zijn omdat De Groningse Kapper altijd op afspraak werkt en daardoor alle aandacht ook naar jou gaat.

De openingstijden zijn van ma t/m zaterdag van 15:00-21:00 uur, en op zaterdag t/m 17:00 uur.
Vanaf 21 augustus is De Groningse Kapper ook elke vrijdag vanaf 9:00 uur tot 13:00 uur open.  Wil je voor deze datum alvast een afspraak inplannen? Dat kan door te bellen of te appen naar telefoonnummer 06-41973244 vanaf 14.30 uur.

Heb je een (groot) gezin en vind je het prettiger dat er een kapper aan huis komt? De Groningse Kapper werkt zowel vanuit de kapsalon als ambulant. De Groningse Kapper is te volgen op facebook via:  facebook.com/degroningsekapper/