Nieuws, Summerfun

Summerfun Bij Je Thuis #ZOMERVAKANTIE



poster SUMMERFUN ZOMER 2020.jpg

Uw kind een onvergetelijke vakantie bezorgen in de zomervakantie? Daar zorgt Summerfun Veendam ook dit jaar weer voor. Anders dan anders en toch langzaamaan weer richting het ‘normale’. De hele zomervakantie kunnen kinderen (5 t/m 12 jaar) uit de gemeente Veendam meedoen met Summerfun Bij Je Thuis #ZOMERVAKANTIE, en dat doen we samen met de Nedmag. Wij kunnen daardoor al onze activiteiten gratis aanbieden, en wat extra’s doen nu het allemaal niet zo gaat als we dat graag willen.

Er zijn dit jaar 6 thema’s: week 28 – Feest, week 29 Buitengewoon Natuurlijk, week 30 LetterPret, week 31 Schatgraven, week 32 Summerfun Overboord en we sluiten de zomervakantie af met het thema Tijdreizen in week 33.

Kinderen kunnen zich per thema aanmelden. Telkens op maandagochtend ligt het themapakket klaar en kunnen ze thuis aan de slag met allerlei opdrachten en verrassingen. Ook organiseren we items online en starten langzaamaan met een aantal gezamenlijke activiteiten. Ook om samen met het gezin te doen, onze Summerfun Mini&Maxi.

U heeft ongetwijfeld over ons gehoord of gelezen. We zijn er namelijk al 20 jaar. Bezorg uw kind in deze bijzondere tijd een super zomervakantie. Wilt u op de hoogte blijven? Check dan onze facebookpagina Summerfun Veendam en de lokale media. U kunt ons telefonisch bereiken op 06-365155521 of via email summerfun@compaenveendam.nl