Summerfun

Summerfun Sprookjesmaand, maar dan anders!



Poster sprookjesmaand.jpg

Sprookjes is voor kinderen altijd een leuk thema.

Er zijn vele sprookjesverhalen, o.a. geschreven door de gebroeders Grimm, Christian Andersen, 1001 nacht en Moeder de Gans. En nu ook de jaarlijkse Bogdike Sprookjesdag in juni niet doorgaat, heeft Summerfun deze maand met ‘toverstof’ omgedoopt in Sprookjesmaand. In het sprookjesbos van Summerfun komen vele sprookjesfiguren tot leven. De heks, prinses, prins, wolf, koning, draak, koningin, geitjes, toverlamp, draak en de dwergen.

De Sprookjesmaand begint op 7 juni. We starten dan iedere zondag op Facebook met een sprookje, voorgelezen door Bart Kruizinga en een wekelijkse prijsvraag. Bij de Sprookjesmaand hoort ook een Summerfun Bij Je Thuis pakket met (knutsel)activiteiten. Heerlijk spelen, kleuren, knippen en plakken. Gezellig aan de keukentafel met broertjes, zusjes en met hulp van een volwassene. In het pakket o.a. een sprookjessleutelhanger, de spiegel uit Sneeuwwitje, het vliegend tapijt, de wonderlamp enz. Op zondag 28 juni sluiten we de Sprookjesmaand af.

Tussen ‘Er was eens ……. en ze leefden nog lang en gelukkig’  gebeuren wonderen en ontmoet je goed en kwaad. Juni wordt één groot sprookjesboek. Beleef het mee en volg Summerfun Veendam op Facebook.
Aanmelden voor het pakket kan tot 4 juni door een email te sturen naar summerfun@compaenveendam.nl

Op zaterdag 6 juni kan het pakket gehaald worden (meer info na aanmelden).