Video

Video Electric Hollers
tijdens opnames Blueprint op locatie



04-00 Multicam.00_07_14_46.Still010.jpg

Vrijdag 31 januari  was Electric Hollers te gast bij presentator Thomas Kaldijk van het radioprogramma Blueprint voor een live optreden in de Jonckherenzaal in theater vanBeresteyn. Wij van ParkstadVeendam waren er bij en maakten onderstaande opname van dit optreden.

Electric Hollers
Electric Hollers is een blues/rock-sensatie uit Noord-Nederland. Maak je klaar om weggeblazen te worden door een muur van vintage sound en energie! Zware bastonen, donderende drums en gitaarsolo’s die je meeslepen naar vervlogen tijden.
De band laat zich inspireren door bands als Led Zeppelin, Santana & Ten Years After en bracht in 2018 hun eerste plaat ‘Rise’ uit. Het uitbrengen van dit album leverde lovende recensies en een volle agenda op met als hoogtepunten een finaleplaats van de Dutch Blues Challenge, een voorprogramma van Ten Years After en een show op Waterpop.
Op 28 februari 2020 bracht de band het nieuwe album ‘Electric Hollers’ uit. Op dit album staan een rauwe sound en een live-feel centraal. Tijdens de sessie in Blueprint krijg je al een voorproef van dit nieuwe album.
Bezetting: Tim Birkenholz – leadzang/gitaar, Inge de Vries – basgitaar/zang, Max Mollema – drums/zang 

www.electrichollers.com


Programmering onder voorbehoud:
  • 22 maart - Ad Vanderveen
  • 29 maart - Neil Young Mirror Band