Overslaan en naar de inhoud gaan

Vacature vrijwilligerswerk
Medewerker productieteam bij symfonieorkest

Door op dinsdag, 25 februari, 2020 - 22:18

Steunpunt Vrijwilligerswerk van Compaen is voor het Veenkoloniaal Symfonieorkest op zoek naar een medewerker van het productieteam bij het groot symfonieorkest Veenkoloniaal Symfonie Orkest, het orkest van de VeenkoloniĆ«n.

Taken en werkzaamheden
Het binnen een team meehelpen met de opbouw van de orkestopstelling op het podium, zoals het klaarzetten van de stoelen, lessenaars en het slagwerk, voorafgaand aan een repetitie en/of concert. Na afloop van een repetitie en/of concert ook weer meehelpen met afbouwen en inladen van de transport bus en aanhangwagen.

Dit alles binnen ons gezellig productie & logistiek team oftewel het P&L team, dat een belangrijk onderdeel uitmaakt van het VKSO.

Het huidige P&L team is een goed samenwerkend team en kent een goede sfeer. De gevraagde inspanning is gering. Wil je een groot symfonieorkest ook 'behind the scenes' meemaken? Dan is dit jouw kans! Bovendien vergoed het VKSO eventueel gemaakte reiskosten en wordt er goed gezorgd voor de innerlijke mens. Uiteraard is er ruimte om te kunnen rouleren. 

Contactpersoon voor deze vacature is mevr. Helma Leutscher via e-mail info@vkso.nl

Meer info op www.vkso.nl