Sport

Verslag V&Z Veendam - week 7



V&Z_Veendam.png

V&Z1/Topbrands won met 6-3 van Tunas 1 in de KNVB competitie en is nog steeds kampioenskandidaat nummer 1. Het was een moeilijke wedstrijd en Topbrands kwam met 1-2 achter te staan, maar draaide dit snel om naar een voorsprong van 4-3 en daarna had V&Z/Topbrands de wedstrijd in de greep en de 5-3 was een prachtige goal na een lange bal kopte Brust de bal voor het doel en daar nam Huizinge de bal in een keer op de schoen en schoot deze geweldig binnen. Huizinga scoorde drie keer en Hager, Brust en Uukdriks deden dit elk een keer.

Hoofdklasse
In de hoofdklasse lijkt SWO Veendam het kampioenschap te pakken. SWO won zelf met 7-4 van JS-Viro na een achterstand van 1-3 en naaste belager Amigo Ranch won met 5-1 van Smit Facility en daar kreeg de doelman twee keer geel van de scheidsrechter en dus rood, omdat hij het niet eens was met de beslissing van de scheidsrechter. Doelman Dijkhuis die ook scheidsrechter is ging behoorlijk te keer tegen de leidsman en direct na de wedstrijd heeft hij zich bedankt als scheidsrechter en liet dus niet zijn team in de steek, maar ook V&Z, maar gelukkig hebben we alles opgelost en dus heeft hij er geen lol in. SWO Veendam heeft twee wedstrijden minder gespeeld dan Amigo Ranch en een gelijk aantal punten. MF Shipping verloor van Sandra’s Hairstudio met 2-4 en heeft hiermee de kansen voor het kampioenschap verspeeld.

Eerste klasse
DWS/Drukkerij v.d. Kooi won in de eerste klasse met 14-2 van Beste Hypotheek en Kasto was met zeven treffers de man van de wedstrijd en komt steeds dichterbij het kampioenschap. Nummer twee Struners United won met 11-1 van Autobedrijf Smid Meeden. Adam & Partners won van een incompleet Osman Gazi met 14-2.

Tweede klasse
In de tweede klasse leed Koploper Sportplein een gevoelige nederlaag door met 3-2 te verliezen van middenmoter Slagerij K. Nieland en J. Dijk was scoorde alle de drie de treffers voor Slagerij K. Nieland. Gadero - Fc. Sensa werd 1-5 en door deze zege lijkt Fc. Sensa wel veilig.

Derde klasse
Euro Mail – Fc. Titanium werd 3-1 en dat ging niet gemakkelijk voor de nummer twee van de derde klasse. Vonk scoorde alle drie de treffers.

Vierde klasse
Een wedstrijd werd er gespeeld in de vierde klasse en daar speelden V&Z Team en Drenth Installatie Techniek met 3-3 gelijk.