Moeizame overwinning V&Z Veendam

Na het eerste fluitsignaal was het aan de kant van V&Z rommelig. En dit resulteerde in een snelle achterstand voor de ploeg uit Veendam. Bedum kreeg een schandalige strafschop doordat de leidsman vond dat Junior Vos hands had gemaakt. Maar Vos kreeg de bal op zijn borst. Na deze tegen slag was het binnen een minuut weer gelijk. Op aangeven van Jordy Brust was het Harmen Hager die de 1-1 achter de doelman van Bedum schoot. Na de beginfase bleef het zoeken voor de gasten en bleef de ploeg onzorgvuldig. Hier wist Bedum dankbaar gebruik van te maken en weer op voorsprong te komen. Hierna ging het iets beter lopen aan de kant van V&Z. En was het opnieuw Harmen Hager die de gelijkmaker tegen de touwen schoot op aangeven van opnieuw Jordy Brust. In het verloop van de eerste helft liepen de Veendammers weg bij Bedum en werd de rust bereikt met een 2-5 voorsprong. Doelpunten kwamen op naam van Joop Uuldriks, Jeroen Huizinga en een Bedummer passeerde zijn eigen keeper.

In de 2e helft kwam V&Z Veendam onder druk en had het moeite om in het spel te komen. Bedum kwam vrij snel terug in de wedstrijd en binnen no time stond er 4-5 op het bord. En als het een kleine tien minuten voor tijd de 5-5 valt dan moet je vrezen. Maar de gasten wisten het tei te keren want 2 minuten voor het einde wist Joop Uuldriks de winnende goal te maken. En neemt V&Z toch de 3 zeer belangrijke 3 punten mee in de tas.