Sport

Verslag V&Z Veendam - week 5



V&Z_Veendam.png

Hoofdklasse
In de hoofdklasse won Amigo Ranch met 5-2 van MF Shipping dat zonder wissels aantrad door de vele blessures. Door dat ze geen wissels hadden brak MF Shipping dat in de tweede helft op, maar ondanks dat kregen ze nog wel veel kansen, maar de scherpte was er wel af op het laatst en na de 4-2 was het wel bekeken. Voor Amigo Ranch werd Casiran met drie treffers de man van de wedstrijd. Prins Elektro verloor met 1-4 van Draaijer Schilders en door deze nederlaag is Prins Elektro nog niet zeker van de hoofdklasse voor volgend seizoen. Clias/v.d. Laan Verzekeringen verloor van koploper DWS/Drukkerij v.d. Kooi met 1-7 en Mohamed scoorde er vier van de zeven. Struners United – Adam & Partners liep volledig uit de hand in de laatste minuut. Een speler van Struners United duwde een tegenstander omver en toen werd het een knokpartij met als gevolg drie rode kaarten. Voor Adam & Partners kreeg een speler rood voor natrappen en de spelers van Struners United kregen rood voor slaan en voor meerdere keren slaan. De uitslag werd 4-1. Het Turkse onder onsje tussen Osman Gazi en Beste Hypotheek werd een afslachting voor Beste Hypotheek. Het werd 9-4 en dat was meer dan verdiend. Haydari scoorde er vier van de negen. Claj Consultancy – Fc. Sensa werd 7-5 en daar was Van Weerden met vier doelpunten trefzeker. Sportplein won met 12-3 van Slagerij K. Nieland en Poot werd met vijf treffers topscoorder van Sportplein.

Derde klasse
In de derde klasse lijkt de strijd om het kampioenschap te gaan tussen Taxi Molijn en Euro Mail. Taxi Molijn won met veel moeite van Autorijschool Keizer met 3-1 en heeft acht punten meer dan Euro Mail, maar ook drie wedstrijden meer gespeeld. Euro Mail won met 7-3 van GHV/Vastgoed Partner en Vonk scoorde vier keer voor Euro Mail. Van der Laan Verzekeringen – Essity wer 2-3.

Vierde klasse
In de vierde klasse is het erg spannend bovenin. Kleine Panda won van mede koploper Fc. Koopjes Drogist met 4-2 dat nu zomaar vijfde staat en Kamst 49 ers won m3et 5-4 van V&Z Team en heeft ook net zoveel punten als Kleine Panda, maar wel een wedstrijd meer gespeeld. Ook de Kandelaar mengt zich in de strijd voor promotie door met 9-6 te winnen van The Jagger Casino.

Van het bestuur
Inmiddels heeft zich een iemand aangemeld om scheidsrechter te worden en hebben nog een paar wellicht ook interesse en met deze mensen wil het bestuur ook graag zo snel mogelijk in gesprek. Maandag 10 februari willen we een oefenwedstrijd spelen en dan de nieuwe scheids laten fluiten en hun op de goede weg helpen. Als er meerdere zich aanmelden doen we dit nog een paar keer.