Sport

Dansteams Oxygym goede start nieuwe dansseizoen!



image-19-01-20-03-22.jpeg

Afgelopen zaterdag vond de 1e voorronde plaats voor het Noord Nederlandse kampioenschap in Drachten. Alle 5 teams, uitkomende voor Sportcentrum Oxygym zijn met een prijs naar huis gegaan. 

Oxygym Pebbles (jongste team) deden mee in recreatief 9-10 jaar, zijn als 1e geëindigd en gepromoveerd naar een niveau hoger. De Oxygym Teenz, uitkomend in selectie 13-15 jaar, zijn ook als 1e geëindigd en ook gepromoveerd, nu naar het hoogte niveau. De meiden van de Oxygym Seniors deden mee in showdance gevorderd 16+, met als thema “Sta op tegen kanker“, een emotionele dans. Deze dans hebben ze goed overgebracht naar de jury en het publiek en hebben een super 2e plaats behaald. Trainster Margriet van der Laan, die deze teams traint, is mega trots op haar meiden en jongen. 

Oxygym had ook 1 nieuw team dat voor het eerst mee deed en nog maar net een half jaar samen traint. De Marvelous dance crew o.l.v Marina van der Wal. Zij kwamen uit in de categorie recreatief 13-15 jaar en zijn 4e geworden. Erg knap van deze meiden. 

Als laatste van de dag deed het team Hysteria van Krista Lingbeek mee in de oudste klasse demo 19 jaar en ouder. Hysteria had een sterke concurrentie en deden het erg goed en werden beloond met een 3e plaats.  

Coaches Marina, Krista en Margriet zijn super blij met de behaalde resultaten. 

Foto:
Links bovenin (groen) Oxygym Teenz. Midden bovenin (geel-zwart) Hysteria. Rechts bovenin (zwart-wit) Marvelous dance crew. Links onderin (zwart-wit) Oxygym Pebblesen rechts onderin (paars) Oxygym Seniors.