Sport

Verslag V&Z Veendam – week 3



V&Z_Veendam.png

Clias/v/d. Laan Verzekering pakt eerste punt van het seizoen.

De twee teams van V&Z in de competitie van de KNVB speelden beide thuis met wisselend succes. V&Z/ Topbrands won met 6-0 van Omlandia door drie doelpunten van Uuldriks en Huizinga scoorde er twee en Hager maakte er ook een. Dit was een eenzijdige wedstrijd waar V&Z veel sterker was. V&Z/ Jos Beeres verloor met 5-8 van G.S.F.V. Drs Vijfje.

Hoofdklasse
In de hoofdklasse van de interne competitie won SWO Veendam de topper tegen MF Shipping met 3-0 en door deze zege is SWO nu zes punten los van MF Shipping dat wel een wedstrijd minder heeft gespeeld. Onderin pakte Gervas Futsal drie belangrijke punten door met 4-3 te winnen van Draaijer Schilders en JS-Viro speelde met 3-3 gelijk tegen Amigo Ranch en Smit Facility won met 8-4 van Prins Elektro en daar scoorde Kartodimedjo er vijf van de acht en door deze uitslagen is onderin nog van alles mogelijk.

Eerste klasse
In de eerste klasse wonnen de beide teams die strijden om het kampioenschap hun wedstrijden. Koploper DWS/Drukkerij Reinier v/d. Laan won met 4-8 van Osman Gazi en Struners United leek het een moeilijke avond te worden, want Adam & Partners begon zeer goed aan te wedstrijd en stond dan ook zeer snel met 2-0 voor door twee prachtige goals van Ritsema en daarna zakte het team ver terug en daar profiteerde Struners United van door er negen in te schoppen. Voetzorg Van Maanen – Autobedrijf Smid Meeden werd 9-6 en Clias/v.d. Laan Verzekering speelde met 4-4 gelijk tegen Beste Hypotheek en dit was het eerste punt van dit seizoen.

Tweede klasse
De topper in de tweede klasse tussen Veen Auto’s en Sportplein werd 3-4 en door deze zege sloeg Sportplein deze aanval af. Statusbar verloor met 4-5 van By Kielman en Muurman scoorde er drie van de vijf en door deze uitslagen gaat het een strijd worden om de tweede plaats tussen Statusbar, Veen Auto’s, By Kielman en Slagerij Karel Nieland dat drie wedstrijden minder heeft gespeeld. Onderin deed Claj Consultancy goede zaken door met 12-4 te winnen van het nog puntloze Gadero en L. Hoving werd topscoorder met vijf treffers.

Derde klasse
Een wedstrijd werd er gespeeld in de derde klasse en daar won Koploper Taxi Molijn met moeite van Hello Kitty Warriors met 6-4 en in de vierde klasse was ook een wedstrijd en daar won Drenth Installatie Techniek met 3-4 van de De Kandelaar.

Overige informatie 
De hele competitie staat inmiddels op de site en de laatste speelavond is 17 april met de bekerfinales en op 3 april hebben we ook nog de districtsbekerfinale van de KNVB weten binnen te halen en daar spelen dan de B categorie en daarna de dames en als laatste de A categorie.