Sport

Verslag V&Z Veendam – week 2



V&Z_Veendam.png

Hoofdklasse
In de hoofdklasse wonnen de eerste drie teams hun wedstrijd en is daar nog van alles mogelijk. Koploper SW Veendam had het in het begin moeilijk tegen Smit Facility en scoorde pas na bijna negen minuten de eerste goal en won uit eindelijk met 10-0 en Langeland en Schrik scoorden ieder er drie van de tien. MF Shipping won met 4-1 van Prins Elektro en blijft tweede en Sandra’s Hairstudio – Amigo Ranch werd 3-4 en dat was te danken aan de uitstekende doelman Pieterman en aan Maros die er drie scoorde van de vier. Onderin speelden Gervas Futsal en JS – Viro met 3-3 gelijk en voor Gervas scoorde Piening er twee en voor JS – Viro deed Kleiweg hezelfde.

Eerste klasse
Struners United won in de eerste klasse met 7-2 van Beste Hypotheek en blijft daarmee in het spoor van DWS/v/d. Kooi dat niet speelde deze week. Autobedrijf Smid Meeden speelde met 4-4 gelijk tegen Osman Gazi en Clias/v/.d. Laan – Voetzorg van Maanen werd 2-4 en daarmee blijft Clias op de hatelijke nul staan en Voetzorg Van Maanen zich bijna veilig heeft gespeeld.

Tweede klasse
Twee wedstrijden werden er gespeeld in de tweede klasse en daar won Statusbar met 7-1 van Fc. Sensa en Veendam Fanatics – Veen Auto’s werd 3-12 en M. Mans werd de man van de wedstrijd door vijf keer te scoren. In de derde klasse verloor koploper Taxi Molijn met 4-2 Euro Mail dat nu op twee punten staat, maar een wedstrijd minder heeft gespeeld. Feiken CV – Fc. Titanium werd 1-1 en daarmee verspeelde Feiken CV twee dure punten. Essity Operations-v/d. Laan verzekeringen werd 1-3 en Dekker scoorde er twee. In de vierde klasse blijft het spannend bovenin. Kleine Panda is voert nu de ranglijst aan door met 2-1 te winnen van V&Z Team en Kamst 49 ers won met 5-1 van Drenth Installatie Techniek en voor Kamst 49 ers scoorde vader een keer en zoon Haandrikman drie keer en staat tweede en Fc. Koopjesdrogist is derde, maar kan wel bovenaan komen als ze de inhaal wedstrijd winnen. Avebe – Faber & Faber werd 2-2.

Het programma staat t/m het einde van de competitie op de site, maar hou er wel rekening mee dat er nog wijzigingen in kunnen komen. Dus hou de site in de gaten. Op 3 april organiseren wij samen met de KNVB de districtsbekerfinale in de Parkstadhal en op 17 april is de laatste avond van V&Z met de finale van de beker die vernoemd is naar Danny Bats.