Regio

Apres-ski party voor de jeugd in de Muntendam



Apres-ski JWG.jpeg

Foto Tim Lemain

Op vrijdagavond 10 januari wordt er een daverende Apres-ski party gehouden in het M.F.C. de Menterne te Muntendam, georganiseerd door de Stichting Jeugdwerkgroep Muntendam.

De aanvang is 19.00 uur en het feestgedruis duurt ongeveer tot 21.00 uur. Deze keer is er Apres-ski muziek waarop je uit je dak kunt gaan met heerlijke meezingers en dit wordt verzorgd door de tiroler dj`s van de  JWG. Deze Apres-ski party is bedoeld voor de basisschooljeugd en de entree is een kleine bijdrage inclusief een bekertje drinken. In de snoepkraam kun je voor je zakgeld wat snoep kopen.

Als je het leuk vindt mag je ook verkleedt komen in het thema Apres-ski en mag je je beste vriendjes en vriendinnetjes meenemen. Laat waardevolle dingen thuis want die kun je zomaar verliezen. De Stichting Jeugdwerkgroep kan hier niet aansprakelijk voor worden gesteld. Ouders/verzorgers zouden jullie de kinderen wel binnen weg willen halen dit i.v.m. de veiligheid.

Dus trek je mooiste tiroler-outfit aan, jodel lekker mee dan gaan we er met z`n allen een geweldige Apres-ski party van maken.