Sport

Zaterdagavond hervatting Zechstein Indoor Soccer



Zechstein Indoor Soccer - Voorrondes Senioren.jpg

De twee dagen voorafgaande aan de Kerstdagen is het Zechstein Indoor Soccer van start gegaan met de jeugdcategorieën. In iedere categorie hebben 5 teams zich geplaatst voor de finales op 2 en 3 januari van het nieuwe jaar. Aankomend weekend wordt het Zechstein Indoor Soccer hervat met de voorrondes voor de categorie Senioren!

20 senioren teams in actie
Op zaterdag 28 en zondag 29 december komen de teams uit de categorie senioren voor het eerst in actie tijdens deze 2e editie van het Zechstein Indoor Soccer. Met maar liefst 20 teams afkomstig uit de Noordelijke drie provincies is deze categorie helemaal vol!

Er wordt gespeeld in 4 poules van 5 teams, waarbij Poule A en B op zaterdag 28 december in actie komen. Voor de teams ingedeeld in de Poules C en D wordt het startsignaal een dag later gegeven. Beide dagen zullen de wedstrijden in zowel de Parkstadhal als de Sorghvliethal om 18:45 van start gaan.

In de race voor de hoofdprijs van €1.000,- euro!!
De deelnemende veldvoetbalteams gaan de strijd aan om de hoofdprijs van maar liefst €1.000,- euro! Van iedere poule plaatsen de nummers 1 en 2 zich automatisch voor de finale-avond op vrijdag 3 januari. Tevens zal er op zowel 28 als 29 december een wedstrijd gespeeld worden tussen de nummers 3 van de poules. De winnaar van deze wedstrijd mag ook op 3 januari aantreden in Veendam tijdens de finale-avond van het Zechstein Indoor Soccer!

Gratis entree voor bezoekers
In tegenstelling tot veel andere toernooien kunnen de bezoekers van het Zechstein Indoor Soccer kostenloos plaatsnemen op de tribunes. Tijdens de voorrondes is de entree voor bezoekers namelijk geheel gratis! Men kan in twee zalen genieten van diverse spannende wedstrijden. Voor de mensen die niet in de gelegenheid zijn om voetbal te komen kijken in het Indoorcentrum is er een website waar men de uitslagen live kan volgen. Via: https://www.tournify.nl/live/zechstein, blijft u live op de hoogte van het programma, uitslagen en de eindstanden in de poules.

De teams die morgenavond in actie komen:
Poule A:
Veendam 1894 Zon 1
ASVB Blijham 
MOVV 
vv Wildervank Zat 2
V.V. SVG

Poule B:
Veendam 1894 Zat 1
V.V. Noordster 
G.V. Groen Geel 
v.v. Wildervank Zat 1
Onstwedder Boys 

Tot ziens tijdens het Zechstein Indoor Soccer 2019/2020.