Nieuws, Sinterklaas

Sinterklaas theatershow druk bezocht



b9bc91f6-7587-43ba-b743-e9d048494f58.JPG
Foto's: Janneke de Haan

De Sinterklaas theater show in Brouwhotel Parkzicht werd afgelopen zondag druk bezocht. Er moesten stoelen worden bijgezet. Pietelientje had het feest tot in de puntjes georganiseerd, het was gezellig aangekleed en de pieten hadden hun beste tenue aangetrokken voor dit grote feest.  Smulpiet hield zich hoofdzakelijk bezig met een dipsaus voor pepernoten. Zijn eigen pepernoten chili pepersaus. Hoewel de andere pieten de saus "apart" vonden werd de saus toch aangeboden aan Sinterklaas. Hierdoor was Sinterklaas even zijn stem kwijt en besloten ze samen toch maar voorzichtig te doen met de nieuwe saus.

b248b0c6-382c-493b-b962-86cb8e9635a1.JPG

Er werd veel gezongen door kinderen en de pieten onder begeleiding van een heuse 7 koppige pietenband. Kinderen en hun papa's en mama's, maar ook opa's en oma's hebben genoten van de liedjes als Pepernoten mambo, de keuken van Sinterklaas en natuurlijk Super Sinterklaas. "We doen dit nu al een aantal jaren en het is gewoon iedere keer een groot feest. Je ziet de kinderen genieten, maar ook de volwassenen hebben het zeer naar de zin", aldus Appie Weij van Brouwhotel Parkzicht.

2f3f52ab-d1a5-41bd-93c7-a75d6d11dcd5.JPG

Ook de organisatie ZoSint die de organisator is van dit Sinterklaas feest kijkt terug op een geweldige middag. "Sinterklaas heeft aan het einde de nodige complimenten ontvangen van kinderen en van ouders weer veel bedankjes. Ons doel is bereikt, de kinderen in de magische wereld brengen van Sinterklaas" aldus Maikel-Owen van Deest namens organisatie ZoSint.