Vrijwilligers

Vacature vrijwilligerswerk: Groepenbegeleider m/v



Het Steunpunt Vrijwilligerswerk Veendam is voor de Stichting Present Zuidoost Groningen op zoek naar een groepenbegeleider m/v.

Als groepenbegeleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van een praktische klus bij iemand thuis (een project), wat door een groepje vrijwilligers wordt gedaan. Je zorgt dat de groep lekker aan de slag kan, je houdt in de gaten dat het goed verloopt en je helpt aan het eind van het project eraan mee dat men tevreden naar huis kan gaan. Gemiddeld investeer je 1,5 uur in een project. Een project vindt zowel overdag als ’s avonds en zowel door de week als op een zaterdag plaats. Bij een project moet je denken aan bijvoorbeeld schilderen, een vloer leggen, tuinonderhoud etc.

Kun je mensen aansturen en op hun gemak stellen, en ben je daarnaast sociaalvaardig, dan is deze vacature iets voor jou!

Geïnteresseerd? Je kunt direct contact opnemen met de organisatie Stichting Present Zuidoost Groningen, contactpersoon: Antoinet Heikens, telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren via 06-37385941, email: info@presentzuidoostgroningen.nl