Sport

Verslag V&Z Veendam - week 46



V&Z_Veendam.png

V&Z/Topbrands won ook hun achtste wedstrijd en deze keer werd er met 3-6 gewonnen van DVC Appingedam. V&Z kwam in de eerste helft met 2-0 achter en in het begin van de tweede helft scoorde Uuldriks de 2-1 en halverwege de tweede helft maakten Vos 2 x en Brust er 2-van. Brust en Uuldriks scoorde daarna elk nog een keer en het slot akkoord was voor DVC dat er 3-6 van maakte. V&Z/Topbrands staat nu zeven punten los van nummer twee Roden.

Hoofdklasse
In de interne competitie won SWO Veendam in de hoofdklasse ook hun vijfde wedstrijd. Tegen Gervas werd het 7-4 door onder meer vier goals van Oosting. Naaste belager van SWO is MF Shipping en dat won met 6-3 van Smit Facility en door een zeer sterk keeperswerk van Dijkhuis bleef de schade beperkt tot 6-3. M. Jager scoorde er drie van de zes. Kampioen van vorige seizoen Amigo Ranch dat toen Galacticos was verloor voor de tweede keer en deze keer was Sandra’s Hairstudio te sterk en werd het 1-3 en Nagel scoorde alle drie de doelpunten voor Sandra’s Hairstudio. Draaijer Schilders won na een moeilijk begin uit eindelijk met 8-3 van JS-Viro en Eiten maakte er drie voor Draaijer en voor JS-Viro deed Kleiweg dat. Wat op viel deze vrijdag dat het heel sportief toe ging in de hoofdklasse en dat is ook weleens anders geweest.

Eerste klasse
In de eerste klasse werd een wedstrijd gespeeld en dat was ook wel een hele mooie en spannende wedstrijd tussen Beste Hypothee – DWS/Drukkerij Reinier v/d. Kooi werd het 8-8. DWS kwam steeds voor te staan, maar Beste Hypotheek dat zonder wissels speelde kwam ook steeds sterk terug en bij 6-8 dacht iedereen dat het duel beslist was en ook omdat er een paar spelers van Beste Hypotheek helemaal leeg gespeeld waren, maar DWS liet zich toch verrassen en scoorde alsnog de 8-8. M. Kaya scoorde er drie van de acht voor Beste hypotheek en voor DWS maakten Mohamed en Kasto er elk drie.

Tweede klasse
Veendam Fanatics won met 2-1 van By Kielman in de tweede klasse en door deze nederlaag verliest By Kielman de aansluiting met de top.

Derde klasse
In de derde klasse leed koploper Euro Mail zijn eerste nederlaag van dit seizoen en is tevens geen koploper meer, want dat is nu Taxi Molijn dat met 5-1 won van Euro Mail en Lambeck scoorde er drie van de vijf. GHV/Vastgoed Partner – Fc. Titanium werd 4-10 en J. L. Puister scoorde drie keer voor Fc. Titanium en Paarhuis deed dat voor GHV. Feiken CV – Essity werd 4-4. Fc. Koopjesdrogisterij leed zijn eerste nederlaag van het seizoen en het werd tevens een grote nederlaag. Tegen Kleine Panda werd het 9-2 en scoorden Veldkamp en Hut elk drie doelpunten voor Kleine Panda. Avebe is nu koploper door met 4-0 te winnen van The Jagger Casino en Kamst 49 ers dat met 5-4 won van V&Z Team door onder meer vier goals van J. Haandrikman en is nu tweede met een gelijk aantal punten, maar een wedstrijd meer heeft gespeeld. Het V&Z Team is zich aan het herstellen en dat komt door dat er een paar goeie nieuwe spelers zijn bijgekomen van Bato uit Winschoten.

Van het bestuur
Zo mogen er wel meer spelers komen en dat is voor V&Z in het algemeen een goed teken dat men hier wil spelen. Afgelopen vrijdag gingen de wedstrijden in de Sorghvliethal niet door en dat kwam door dat onze competitieleider een verkeerde datum had door gekregen van de gemeente en wij er pas laat achter kwamen dat we daar niet konden spelen en helaas overkomt ons dat wel vaker.

Komende dinsdag 19 november is de Algemene ledenvergadering in de Wildervanckhal en het begint om 19.30 uur.