Sport

Verslag V&Z Veendam - week 45



V&Z_Veendam.png

V&Z/Topbrands heeft de topper in de 1e klas met 5-4 weten te winnen. De score had veel hoger moeten uitvallen door veel gemiste kansen en een gemiste strafschop. Doelpunten kwamen op naam van Joop Uuldriks 3, Jordy Brust en Harmen Hager. V&Z/ Jos Beeres tegen Gieten 3 werd 4-4 in de vierde klasse.

Interne competitie
In de interne competitie werden afgelopen week weer een aantal bekerwedstrijden gespeeld. De uitslagen hiervan zijn: Van der Laan Verzekeringen – Avebe 6-1, Taxi Molijn liet verstek gaan en verloor reglementair met 5-0 van FC. Koopjesdrogisterij, JS-Viro – Fc. Titanium werd 11-4, GHV/Vastgoed Partner-Smit Facility werd 5-13, Draaijer Schilders – DWS/v.d. Kooi werd 4-3 en Adam & Parners – By Kielman werd 7-1.

Hoofdklasse
In de hoofdklasse won Prins Elektro met 9-4 van Gervas Futsal en E. Schoenmaker maakte het verschil door vier keer te scoren vppr Prins Elekrto.

Eerste klasse
Ook werd er een wedstrijd gespeeld in de eerste klasse en daar won Beste Hypotheek met 6-3 van Autobedrijf Smid Meeden.

Tweede klasse
Twee wedstrijden werden er gespeeld in de tweede klasse en werd Veendam Fanatics – Fc. Sensa 0-1 en Sportcafé Sportplein liet Gadero met lege handen achter door met 4-2 te winnen en is Sportplein nog zonder punt verlies en Eikens schoot drie keer raak namens Sportplein.

Derde klasse
Euro Mail had in de derde klasse geen probleem met Auto Rijschool Keizer en door onder meer vier doelpunten van Vonk werd het 7-0. Feiken CV won met 5-4 van Hello Kitty Warriors en daar viel een rode kaart voor Hello Kitty Warriors voor het uitschelden van de scheidsrechter.

Vierde klasse
In de vierde klasse werd Faber & Faber tegen Drenth Installatie Techniek 2-5 en daarvan scoorde v.d. Tuuk er drie.

Bestuur
Op 19 november is de algemene ledenvergadering in de Wildervanckhal en begint om 19.30 uur. Het bestuur hoopt op een hoge opkomst en daar kunnen ook de ideeën en klachten worden besproken en als men niet op de vergadering komt heeft men na die tijd ook geen recht van spreken.

Volgend jaar op 3 april heeft V&Z de organisatie van de bekerfinale district noord aangewezen gekregen van de KNVB. Er worden dan vanaf 19.00 uur drie wedstrijden gespeeld. Als eerste speelt de B categorie en daarna de dames en als laatste de A categorie en dat is vaak zaakvoetbal op hoog niveau. We hopen op veel publiek.