Topbrands blijft ongeslagen in de 1e klasse B

Vrijdagavond moest de ploeg aantreden tegen Gieten. Na het eerste fluitsignaal begon de ploeg goed en kwam het vrij snel op voorsprong. Het was Jordy Brust die op aangeven van Harmen Hager de 1-0 tegen de touwen schoot. Na deze goal bleef de ploeg door drukken om te voorsprong uit te breiden maar doelpunten bleven uit. Door slecht uitverdedigen kwamen de gasten uit Gieten op gelijke hoogte en werd het spel aan beide kanten rommelig. 5 minuten voor rust kwam V&Z/Topbrands weer op voorsprong het was Junior Vos die de score verdubbelde. En als Joop Uuldriks en Junior Vos vlak voor de rust beide het net vinden stond er prompt 4-1 op het scorebord.

In de 2e helft dacht Joop Uuldriks met zijn 2e goal de wedstrijd in het slot te gooien. Niets was minder waar want de thuisploeg had het in eens lastig. En hier maakte Gieten dankbaar gebruik van en zo uit het niets maakten ze 2 goals en werd het even billen knijpen. In de laatste 10 minuten stelde de ploeg orde op zaken en liep het toch vrij makkelijk uit naar een 8-3 overwinning. De overige doelpunten kwamen op naam van 2 maal Harmen Hager en 1 maal Junior Vos die zijn hattrick volmaakte. Roger Hovenkamp gaf op 4 van de 8 goals een assist. Volgende week gaat de ploeg op bezoek bij nummer 2 Roden.