Regio

Patiëntenportaal Mijn Ommelander vernieuwd



Mijn Ommelander.png

Patiëntenportaal Mijn Ommelander vernieuwd:
nog meer onderdelen uit medisch dossier voor patiënt inzichtelijk

Mijn Ommelander, het patiëntenportaal van het Ommelander Ziekenhuis, is vernieuwd. Het is vanaf nu mogelijk om in Mijn Ommelander meer onderdelen uit het medisch dossier te bekijken, zoals bijvoorbeeld allergieën. Patiënten van het ziekenhuis kunnen deze en andere gegevens op elk moment van de dag online inzien via Mijn Ommelander.

Voorbereiden op ziekenhuisbezoek
Met Mijn Ommelander kunnen patiënten zich optimaal voorbereiden op een ziekenhuisbezoek. In Mijn Ommelander is ook informatie te vinden over afspraken en zijn brieven tussen de huisarts en de medisch specialist te lezen. Daarnaast kunnen patiënten uitslagen van onderzoeken bekijken.

Eigen regie
Mijn Ommelander vergroot de mogelijkheden van de patiënten voor eigen regie. Zij hoeven informatie immers niet meer bij hun behandelend arts op te vragen, maar kunnen de gegevens nu zelf bekijken door in te loggen via Mijn Ommelander.

In de toekomst wordt het ook mogelijk om via Mijn Ommelander afspraken te maken, te wijzigen of te annuleren en vragenlijsten in te vullen.

Patiënten van het ziekenhuis kunnen inloggen op Mijn Ommelander via https://www.ommelanderziekenhuis.nl/inloggen. Binnenkort komt de Mijn Ommelander app beschikbaar. Patiënten kunnen dan ook via deze app Inloggen.

Om bezoekers uitleg te geven over de mogelijkheden van Mijn Ommelander staat er de hele maand november een stand in de hal van het ziekenhuis.