Overslaan en naar de inhoud gaan

Mantelzorg Ontspanningsmiddag voor Veendammers

Door op dinsdag, 22 oktober, 2019 - 10:43

Ben jij mantelzorger en woon je in de gemeente Veendam? Dan is donderdag 7 november jou dag! Het Steunpunt Mantelzorg Compaen Veendam nodigt alle mantelzorgers uit de gemeente Veendam uit voor een gezellige middag. Daar ben jij toch ook bij? Het doel van deze middag is om mensen, die langdurig voor iemand uit de naaste omgeving zorgen eens in het zonnetje te zetten. Bovendien tref je daar lotgenoten die precies snappen wat jij bedoelt.

Wat:                 Mantelzorg Ontspanningsmiddag
Wanneer:         Donderdag 7 november 2019
Waar:               MFC Meridiaan
Adres:              Schaepmanstraat 21 in Veendam
Hoe laat:          11.30 – 15:00 uur

Ontspanning
We hopen dat je een gezellige, leuke en ontspannende middag hebt. Want dat heb je als mantelzorger gewoon af en toe nodig! Wat kun je allemaal doen? Wordt volledig ontspannen door een hand- of stoelmassage, krijg inspiratie tijdens een workshops bloemenschikken en fotografie of geniet van een optreden van Remko Wind en lekkere soep en hapjes. Wethouder Ans Grimbergen is ook aanwezig om jullie welkom te heten en te bedanken voor de belangrijke taak die jullie vervullen.

Kom je ook?
Jij als mantelzorger, maar ook degene voor wie je zorgt zijn van harte welkom. Laat je wel even weten of we op je komst mogen rekenen? Meld je aan bij het Steunpunt Mantelzorg Veendam via telefoonnummer 0598 – 698119.

Meer info
Wil je meer informatie over de Mantelzorg Ontspanningsmiddag of over mantelzorg in het algemeen? Neem dan contact op met Sjeni Mustafa, Compaen Veendam, tel. 0598 – 698119.