Nieuws

Verwenmiddag voor mantelzorgers



Op 10 november is het de landelijke dag van de Mantelzorg. Rond deze dag organiseren de steunpunten mantelzorg en gemeenten activiteiten voor mantelzorgers.

Het Steunpunt Mantelzorg Compaen Veendam nodigt mantelzorgers uit de gemeente Veendam uit voor een gezellige middag die plaats vindt in MFC Meridiaan (Schaepmanstraat 21) op donderdag 7 november van 11.30 – 15:00 uur.

Doel van deze dag is om mensen die langdurig voor iemand uit de naaste omgeving zorgen eens in het zonnetje te zetten. 

In Veendam wordt een gezellige, leuke en een ontspannende middag georganiseerd want bij mantelzorgen hoort ook de nodige ontspanning. Graag wil het steunpunt de mantelzorgers een stukje ontspanning bieden door een hand- of stoelmassage, een workshop bloemenschikken, workshop fotografie, Yoga, een optreden van Remko Wind, lekkere soep en hapjes.

Wethouder Ans Grimbergen komt om de mantelzorgers te bedanken voor de belangrijke taak die zij vervullen.

Mantelzorgers en degene die zij verzorgen zijn van harte welkom. Voor een goede organisatie van o.a. de lunch wil de organisatie graag weten wie er deelneemt. U kunt daarvoor bellen met het steunpunt, 0598–698119.

Wilt u meer informatie over de Ontspanningsmiddag of over mantelzorg in het algemeen? Neemt u dan contact op met Sjeni Mustafa van het steunpunt Mantelzorg Veendam, 0598–698119.