Sport

Verslag V&Z Veendam - week 40

V&Z/Topbrands won in Hoogeveen met 6-2 en is nog ongeslagen. V&Z/Jos Beeres verloor in een spannende wedstrijd met 10-5 van Borger 5. V&Z/ Jos Beeres kwam met 0-2 voor door onder anderen een wereld goal van Swama die een vrije trap vanaf de middenlijn in de bovenhoek schoot en de andere goals werden gemaakt door Bakker en Korringa.

Hoofdklasse
In de hoofklasse werden drie wedstrijden gespeeld en JS-Viro verloor daar met 3-6 van SWO Veendam. SWO was ook duidelijk de betere in dit duel. Wiston de Jonge scoorde een hattrick binnen 10 minuten. Prins Elektro – Sandra’s Hairstudio werd 3-5 en Gervas Futsal – Smit Facility werd 4-7 en voor Gervas scoorde Imminga ze alle vier.

Eerste klasse
Autobedrijf Smid – DWS/ Drukkerij Reinier v/d. Kooi werd 1-5 in de eerste klasse en Kasto was goed voor drie goals. Beste Hypotheek verloor met 0-5 van Voetzorg van Maanen en daar scoorde C. Bijl drie keer. Clias/v.d. Laan Verzekeringen – Adam & Partners werd 1-4.

Tweede klasse
Ook in de tweede klasse werden drie wedstrijden gespeeld. Veendam Fanatics – Sportplein werd 2-6 en daar scoorde B. Eikens drie maal en Statusbar won met 6-3 van Veen Auto’s en Munneke scoorde vier keer voor Statusbar. Fc. Sensa won in een spannend duel met 6-4 van Gadero dat steeds na een achterstand weer terug kwam, maar in de laatste minuten toch punten liet liggen tegen een conditioneel beter Fc. Sensa waar v/d. Laan drie keer scoorde voor Fc. Sensa.0

Derde klasse
Fc.Titanium won in de derde klasse met 1-3 van koploper Auto Rijschool Keizer door onder meer twee doelpunten van Desmond Dijk. Feiken CV won met 6-1 van Van der Laan Verzekeringen en daar was Feikens met drie goals de man van de wedstrijd. Euro Mail won met 5-3 van Essity en Veldman maakte er drie van de vijf.

Vierde klasse
Er werd in de vierde klasse een wedstrijd gespeeld en won Avebe met 6-3 van Kamst 49 ers en scoorde voor Avebe v/d. Meulen vijf keer en voor Kamst scoorde J. Haandrikman er drie.