Overslaan en naar de inhoud gaan

Verslag V&Z Veendam. - week 37

Door op zaterdag, 14 september, 2019 - 14:46

V&Z_Veendam.png

Afgelopen week werd er ook weer om de beker gespeeld en de komende week spelen we voor de competitie en ook nog een paar bekerwedstrijden. De wisselbokaal gaan we vernoemen naar Danny Bats die helaas is overleden op jonge leeftijd. Het bestuur heeft dit in samenspraak gedaan met zijn ouders en die vonden dit een heel mooi gebaar van V&Z.

Uitslagen van de beker zijn:
Fc. Sensa – SWO Veendam 2-6 en SWO gaat door. Voetzorg van Maanen-JS-Viro 2-7 en JS-Viro is ook door. Essity Operations-Slagerij K. Nieland werd 1-2 en Slagerij Nieland is door. By Kielman won met 2-9 van Veendam Fanatics en is ook door na deze overwinning.

Taxi Molijn is ook door na een overwinning op De Kandelaar met 2-7. Drenth Installatie Techniek tegen Avebe werd 3-6 en ook Avebe is door. Koopjes Drogisterij is ondanks een grote nederlaag ook door, want de eerste wedstrijd werd gewonnen met 3-13 en nu werd er verloren met 4-13 en dus op doelsaldo door naar de volgende ronde.

Smit Facilty is ook door na twee grote overwinning op Hoogezand. Eerste wedstrijd was 2-14 en nu werd het 19-1.

De volgende uitslagen zijn van de eerste wedstrijd en daar komt dus nog een wedstrijd bij van de komende week. Prins Elektro-Draaijer Schilders 3-7, Statusbar-DWS/v.d. Kooi 5-12, Amigo Ranch-MF Shipping 4-4, Claj Consultancy-v.d. Laan Verzekeringen 0-6, Autobedrijf Smid Meeden-Adam & Partners 0-9. V&Z/Topbrands speelde de eerste competitie gelijk, het werd 6-6.