Nieuws

Derde Nedmag Moonlight Walk



_MG_2574.jpg

De wandelaars die meedoen aan de derde Nedmag Moonlight Walk in Veendam – op vrijdag 20 september 2019 - hebben zich alweer in grote getale ingeschreven. Vanwege de alsmaar toenemende interesse onder de deelnemers is de Lions Club Veendam echter genoodzaakt wegens praktische redenen een maximum aantal deelnemers toe te laten.

Na de ruim 900 van het eerste jaar en de ruim 1.100 van vorig jaar is de limiet gesteld op 1.500 wandelaars. De Lions Club wil namelijk iedereen de gelegenheid gunnen rustig te kijken bij de twintig attracties die ze onderweg tegenkomen. Bij een groter aantal deelnemers is dit niet meer mogelijk.

_MG_2790.jpg

Twintig acts onderweg
De Nedmag Moonlight Walk is ‘de leukste wandeling bij maanlicht’ met gemiddeld om de 300 meter een bijzondere act. Welke dat dit jaar zijn, blijft nog een verrassing, maar in voorgaande jaren zagen de wandelaars optredens van muzikanten en artiesten van zeer uiteenlopende aard. Ook het culinaire aspect wordt niet vergeten.

_MG_2808.jpg

Goed doel
De route is wederom een andere dan de voorgaande edities en datzelfde geldt voor het goede doel. Na een speeltoestel voor de kinderboerderij en de gehandicaptensport in Veendam gaat het inschrijfgeld dit jaar naar een project om oudere inwoners - zowel uit als thuis - te laten genieten van muziek.

Inschrijving voor de Nedmag Moonlight Walk 2019 kan via de website www.moonlightwalkveendam.nl.