Overslaan en naar de inhoud gaan

Voetbalclinic door FC Groningen aan leerlingen
cbs 't Haimstee Veendam

Door op dinsdag, 23 april, 2019 - 23:05

DSC04585.JPG

Afgelopen woensdag 17 april hebben de groepen 5 en 6 van cbs 't Haimstee uit Veendam een voetbalclinic gehad van de trainer van FC Groningen. De kinderen hebben onder andere de tiktak, de schaar en traplopen geleerd. Naast deze baltechnieken hebben de kinderen in tweetallen hun reflectie moeten testen. 

De trainer benoemde lichaamsdelen die ze moesten aanraken met hun vinger (denk aan je neus, rug, buik, hoofd, tenen etc.), wanneer de trainer BAL zei moesten de kinderen hun eigen bal zo snel mogelijk pakken. Degene die de bal had, had gewonnen.

6465b84e-8322-4bf2-bbca-0da8e102ef73.JPG

Aan het einde van de les hebben de kinderen allemaal een diploma en een goodiebag gekregen. In de goodiebag zat een voucher voor een wedstrijd van FC Groningen, een handtekening en foto van Jeffrey Chabot, allerlei informatie over FC Groningen en een armband van de club.

Op zondag 12 mei gaan de kinderen van groep 5 en 6 van cbs 't Haimstee een wedstrijd met de leerkrachten bezoeken. Dit wordt, vast en zeker, een prachtige afsluiting van een geweldige clinic die de kinderen hebben gehad.

DSC04536.JPG