Verslag V&Z Veendam - week 15

Door op zaterdag, 20 april, 2019 - 15:16

Smit Facility kampioen in de eerste klasse.

In de KNVB competitie heeft V&Z/Topbrands de eerste nederlaag geleden en is dus nog geen kampioen, maar kan dat volgende week wel worden als men een punt pakt van Dr. Vijfje.

Hoofd klasse
In de hoofd klasse won MF Shipping met 5-3 van Prins Elektro en een sportieve wedstrijd, maar ook een beladen wedstrijd en dan vooral voor MF Shipping. Draaijer Schilders won met 10-2 van Riklis Karto Hair.

Eerste klasse
Smit Facility is de kampioen in de eerste klasse geworden door met moeite met 3-2 te winnen van Clias/v.d. Verzekeringen. Ondanks de 4-2 overwinning van Sandra’s Hairstudio op Kruit en Kramer is het kampioenschap uitzicht en gaat het samen met Adam & Partner wie er met Smit Facility naar de hoofdklasse gaat. Autobedrijf Smid verloor met 5-2 van Yong classics. De wedstrijd tussen Pink Panthers en Beste Hypotheek werd na 16 minuten in de eerste helft gestaakt bij een stand van 2-1. De doelman was het niet eens met de scheidsrechter over een bal of die achter was of niet en hij bleef maar door gaan en kreeg geel en toen ging hij schelden op de scheids en die gaf hem ook direct rood en toen sloegen de stoppen door bij de doelman en wilde de scheids aanvliegen en moesten de spelers van beide teams hem in bedwang houden en toen het weer rustig werd besloot de scheids om niet verder te gaan. De strafcommissie zal zich over deze zaak gaan buigen.

Tweede klasse
Struners United won in de tweede klasse met 8-4 van Veendam Fanatics en zal samen met DWS/ v.d. Kooi uitmaken op de laatste speeldag wie er kampioen gaat worden. Statusbar-Gadero werd 2-3 en Afterbeat- Slagerij k. Nieland werd 4-13.

Derde klasse
In de derde klassewon Taxi Molijn met 16 – 0 van The Jagger Casino en Drenth Installatie Techniek – Fc. Titanium werd 2-4 en als Fc. Titanium woensdag de laatste wedstrijd wint dan zijn ze kampioen. Faber & Faber- GHV/Vastgoed Partner werd 4-4 en Kleine Panda won met 8-4 van CGKV de Kandelaar.